Prekrivači za bazene

Solarni prekrivači

Data/Images/aquacomet_16_s.jpgOvo su specijalni pokrivači koji leže na površini vode i imaju više važnih funkcija.

Omogućavaju dogrevanje vode i praktično produžavaju sezonu kupanja za dva meseca. Sprečavaju hlađenje vode u toku noći i hladnijih dana. Ušteda toplote kod otvorenih bazena je negde oko 40%.

Ovi prekrivači takođe sprečavaju isparavanje vode, a time i sredstava za kondicioniranje vode, čime se obezbeđuje bolja hemijska stabilnost vode.

Najzad, sprečavaju i prljanje vode od prašine, lišća, itd. Držači pokrivača su tako konstruisani da jedan čovek sa lakoćom može i da pokrije i da otkrije bazen.


Zaštitni prekrivači

Data/Images/aquacomet_27_s.jpgZaštitni prekrivači su visokokvalitetni proizvod koji preko zime štiti vodu od lišća i drugog zagađenja.

Omogućavaju jednostavno je rukovanje zahvaljujući maloj težini.

Uvek ostaju dobro zategnuti iznad bazena zahvaljujući utiplanim konzolama u betonu.

Sama cerada propušta atmosferske padavine i one prolaze kroz prekrivač, ali on ipak zadržava svu sitnu prašinu. Prave se po meri samog bazena.Mobilni prekrivači

Data/Images/aquacomet_10_s.jpgU zimskom periodu, kada ne koristite vaš bazen, bilo bi ga poželjno prekriti. Najadekvatnije rešenje za pokrivanje bazena je mobilni prekrivač koji se može koristiti tokom cele godine.

Ovakav prekrivač možete svakodnevno koristiti i poželjno ga je prekrivati posle svakog korišćenja, jer samim tim štedite vreme u kasnijem održavanju bazena.

Osnovni modeli koje imamo u ponudi jesu: Sun, Sky, Star-Star Plus, Harmonie-Harmonie Plus, Professional, Practic, Creativ, Lok, Visual, Galaxy.

Sve modele možete pogledati i na sajtu www.aquacomet.com.


Za više informacija u vezi sa određenim proizvodom, posetite naš web shop.