Oprema za montažne bazene

Oprema za bazene svakodnevno pomaže u održavanju bazena kako bi voda ostala čista i higijenski ispravna. I kod velikih i kod malih bazena, održavanje bazena je osnovna i vrlo bitna stavka koja sa sobom nosi i deo obaveze.

 

Unutrašnje PVC folije - lajneri


PVC folija (lajner) je čiste plave boje, standardizovane debljine prilagođene veličini bazena.

 

Solarni prekrivači za montažne bazene


Data/Images/solarni_prekrivaci_no1.jpg

Solarni prekrivač je dvoslojni UV stabilizovani PE prekrivač sa mehurićima punjenim vazduhom koristi se za dogrevanje bazena od 3ºC do 4ºC, kao i za sprečavanje hlađenja vode tokom noći.

Pored toga, ima i funkciju da štiti bazen od atmosferskih nečistoća.

Gruba strana solarnog prekrivača naleže na površinu vode.

 

Zaštitni prekrivači za montažne bazene

 

Data/Images/zastitni_prekrivaci.jpg

Dvoslojni bazenski zaštitni prekrivač od polietilena štiti bazen od atmosferskih nečistoća u periodu u kojem se bazen ređe koristi, u prelaznim periodima ili prilikom lošeg vremena.

Prekrivač se učvršćuje uz pomoć sajle, koja se priteže oko samog ruba bazena. Ispod prekrivača, u bazenu se usled nedostatka svetla ne razvijaju alge.

 

Filteri - filtracioni ulošci

 

Data/Images/filteri.jpgJedinstveni poliesterski filtracioni ulošci imaju primenu kod same filtracije vode u bazenima. Ukoliko se voda tokom sezone redovno održava, uložak može izdržati skoro celu sezonu, ali je dobro uvek imati rezervni.

Filtracioni ulošci se nalaze u nekoliko dimenzija, u zavisnosti od jačine filtracionog uređaja i sa 50 mikrona gustine koja može zadržati sve oblike nečistoća, krema za sunčanje i masnoća.

Pere se svake nedelje pod mlazom vode i četkicom između rebara.

 

Ostala oprema

Data/Images/ostalo.jpg

Celokupnu ponudu prateće opreme za bazene možete pogledati u našim prodajnim centrima: