Vodene atrakcije

Jet Swim 2000 Pahlen Turbojet

 

Jet Swim je savršen dodatak za vežbanje, fitnes i zabavu. Sa protivstrujnikom instaliranim u vašem bazenu dok trenirate imate utisak da ste u mnogo većem bazenu. Plivanjem „u mestu“ u bazenu možete da trenirate i uvežbavate svoju tehniku plivanja istovremeno gradeći svoju snagu i izdržljivost. Jet swim takođe ima ulogu masaže i opuštanja mišića.

Jet Swim 2000 je protivstrujnik sa mnogo različitih podešavanja.

Sa jet mlaznicama protoka 1300 l/min veoma je lako izgraditi svoju snagu i fizičku kondiciju. Pokrenite vaš jet swim pritiskom na dugme na prednjoj strani. Obrazac protoka se podešava pomoću podesivih mlaznica da odgovara vašim ličnim potrebama.

Protok vazduha na mlaznicama se podešava pomeranjem ručke za vazduh na prednjoj strani. Isto tako je jednostavno podesiti protok vode.

 

Vodene atrakcije za bazene

 

Astralpool Marlin je savršen dodatak za vežbanje, fitnes i zabavu. Sa protivstrujnikom instaliranim u vašem bazenu dok trenirate imate utisak da ste u mnogo većem bazenu. Plivanjem „u mestu“ u bazenu možete da trenirate i uvežbavate svoju tehniku plivanja istovremeno gradeći svoju snagu i izdržljivost.

Astralpool Marlin takođe ima ulogu masaže i opuštanja mišića. Može se postaviti u betonske i lajnerske bazene.

Set se sastoji od: maske sa mlaznicom, plastičnog kućišta, komandnog ormara i pumpe 3.3 kW.

 

Vodene atrakcije

 

Aquabike

 

Odličan način za sagorevanje viška masnih naslaga, oksigenaciju tela i povećanje efikasnosti rada srca i pluća.

Aquabike visoke perfomanse, sa fleksibilnim i ergonomičnom sistemom otpora koji se može prilagođavati mušteriji prema potrebi. Ovaj hidrauličan sistem stvara efekat vira i obezbeđuje Vam drenažnu masažu kako bi stimulisali cirkulaciju vode u donjim ekstremitetima.

Vaše noge će konstatno osećati olakšanje i lakoću.

Zavolećete veliku pokretljivost tokom okretanja pedala, koja je idealna za vraćanje u formu ili fizioterapiju.

Bicikl za vožnju u vodi pomaže u oporavku od povreda, preloma i poremećaja cirkulacije.

 

Aquafitness

 

Kompletnu ponudu stolica za masažu, kreveta za masažu, tobogana, vodopada, vodenih turbo jet-ova, odskočnih daski, vodenih trambolina, podvodnih prozora za bazene, zvučnika za bazene, frižidera za piće u bazenima, sportskih i dečijih igara (odbojkakošarkavaterpolo), vodenih bicikolva za bazene možete pogledati u našim prodajnim centrima: