Tople kupke

Tople kupke izradjene su od sibirske jele, u sebi sadrze grejace od nerdjajuceg celika.

 

kupka

Drvene kupke sadrze:

Drvena kada, 3 obruca od nerdjajuceg celika, grejac od nerdjajuceg celika, dimnjak, lopaticu za pepeo, veslo za mesanje vode, drvene drzace za pice, termometar, stepenice za ulazak, drvena pokrivka.

Tople kupka od drveta omorike debljine 45mm tretirane su posebnim lepkovima i premazima, zbog cega je njihov vek trajanja oko 15 godina. Bure se proizvodi odzaštićenih drvenih dasaka finske omorike. Unutar samog bureta nalazi se i nekoliko drvenih dasaka koje služe za sedenje i omogućuju dobar protok vode i između njih.


Proizvodi se u različitim dimenzijama. Prilikom uvoza i transporta ono je već sastavljeno fabrički i spremno za prvo kupanje. Tople kupke od drveta omorike su dosta lakse od ostalih, pa su zbog toga veoma prakticne, jer se veoma lako mogu
pomerati sa jednog mesta na drugo.

Medicinska istrazivanja pokazala su da kupanje u toploj vodi ima pozitivan uticaj na cirkulaciju, centralni nervni system, poboljsava rad unutrsanjih organa, utice na kvalitet sna.

Tople kupke su ekoloski bezbedne jer se izradjuju iskljucivo od prirodnog drveta iz Sibira koje je zasticeno od vlage koriscenjem prirodnog lanengog ulja.

Za više informacija u vezi sa određenim proizvodom, posetite naš web shop.