Automatski usisivači

Čišćenje bazena je zabavno prvih nekoliko puta. Posle toga je najzabavnije gledati kako robot to radi umesto vas… Samo ga spustite u bazen i pustite da radi. Postoje roboti za bazene različitih jačina i performansi. Dok neki čiste samo dno bazena, neki roboti se penju po zidovima i čiste čak do linije vode. Dužina čišćenja isto tako zavisi od modela robota, i ono može trajati od 1 do 3 sata. Neki roboti su idealni za kućne bazene, dok se neki modeli prave za komercijalne bazene.

Automatski usisivač rešava sve probleme oko čišćenja bazena. Potpuno sam čisti dno i zidove bazena od algi i ostalih nečistoća.

Neki automatski usisivači priključuju se na usisni deo samog skimera ili usisne dizne.

Sve nečistoće odlaze u filtracioni uređaj koji se kasnije ispira.

Postoje i automatski usisivači koji imaju samostalan rad, ali na osnovu filtracionog uređaja, što znači da je gibljivo crevo srazmerno veličini bazena prikačeno na usisnu diznu ili skimer.

Usisivač se kreće po bazenu u celoj dužini i sva nečistoća ulazi u filtracioni uređaj.

AquaCat roboti

Easy Swivel sistem - olakšava razmršavanje plutajućeg kabla.

Kada je izvan vode robot se automatski isključuje nakon jednog minuta.

Uređaj je potpuno bezbedan sa sigurnosnim naponom od 24V.

Prednosti:

AUTO SMART

auto SWIFT

Automatski usisivači - MAX

Automatski usisivac MAX je Inteligentni čistač za privatne bazene sa superiornim pristupom filterima sa prozirnim poklopcem. Četka dno bazena i isisava nečistoću. Max 5 takodje čisti zidove bazena. Max 3 je usisivač za bazene sa ravnim dnom, a Max 5 za bazene sa neravnim dnom kao i za čišćenje zidova.

Jednostavan za korišćenje: samo se postavi u vodu i pritisne dugme za uključenje.

max usisivac

Osnovni obrtni sistem koji sprečava kablove da se upetljaju.

Dolazi sa brzom pokretnom četkom koja čisti bazen i otklanja sve otpatke iz bilo kog bazena.

Transparentni prozor za pregledanje nivoa prljavštine u filterima. Dolazi sa filterom koji omogućava brzo i lako čišćenje bez dolaska u kontakt sa prljavštinom. Direktan pristupanje filteru se vrši podizanjem ručke. Nema potrebe za otvaranjem poklopaca, okretanja usisivača ili pritiskanja dugmadi.

Celokupnu ponudu automatskih usisivača - robota za bazene možete pogledati u našim prodajnim centrima: