Automatski usisivači

Roboti za bazene

 

 

Čišćenje bazena je zabavno prvih nekoliko puta. Posle toga je najzabavnije gledati kako robot to radi umesto vas. Samo ga spustite u bazen i pustite da radi. Postoje roboti za bazene različitih jačina i performansi. Dok neki čiste samo dno bazena, neki roboti se penju po zidovima i čiste čak do linije vode.

Dužina čišćenja isto tako zavisi od modela robota, odnosno automatskih usisivača za bazene, i ono može trajati od 1 do 3 sata. Neki roboti su idealni za kućne bazene, dok se neki modeli prave za komercijalne bazene.

 

HAYWARD TigerShark automatski usisivači za bazene

 

TigerShark serija usisivača je poznata po superiornim perfomansama, pouzdanosti i efikasnosti. Poseduje ASCL mikroprocesor, koji izračunava oblik i mere bazena za efikasno čišćenje.

TigerShark usisivač ima standardni program za čišćenje od 3 sata kojim čisti pod, zid i liniju vode.

 

MOĆNA PUMPA USISIVAČA :

 

Moćna pumpa usisava prvljavštinu i nečistoće, poseduje motor od 24V koji je dizajniran da troši manje električne energije.

 

UNIKATAN FILTRACIONI SISTEM:

 

 

Tiger Shark usisivač za bazene - Aquaplan

DOLPHIN automatski usisivači za bazene

 

Dolphin automatski usisivači za bazene nude najefikasniju i najekonomičniju metodu za postizanje čistoće bazena.

Za razliku od ručnih usisivača koji koriste filtracione pumpe, automatski robotski usisivači Dolphin dobivaju snagu iz standardne utičnice i imaju svoj vlastiti sistem filtriranja bazena. Slobodno se krećući po bazenu, uklanjajući nečistoće i prašinu iz vode dok četkama čiste zidove i vodenu liniju bazena.

 

Dolphin roboti usisivači - Aquaplan

 

 

 

Celokupnu ponudu automatskih usisivača - robota za bazene možete pogledati u našim prodajnim centrima: