Hidromasažni bazeni

Hidromasažne kade „PLUG & PLAY“

 

Plug&Play 4 hidromasažna kada je predviđen za 3 korisnika (1 sedeće + 2 ležeća mesta). Đakuzi ima 29 hidromasažnih mlaznica i pruža temeljnu, delotvornu i opuštajuću masažu za celo telo. Hidromasažna kada je opremljen ozonizatorom za dezinfekciju vode. Standardna oprema uključuje LED rasvetu, anatomski naslon za glavu, vodopak, sistem kontrole, grejanja, termo poklopac…

Plug&Play đakuzi su jednostavni za postavljanje – sve što je potrebno jeste da uključite hidromasažnu kadu u utičnicu i uživajte. Njihov ergonomski dizajn omogućava da Vašem telu bude pružen maksimalni komfort i efektivnost masaže.

Mi biramo samo najkvalitetnije ekološke materijale za proizvodnju. Spoljašnja školjka je napravljena od potpuno recikliranih materijala GreenShield. Svi ostaci materijala se vraćanju nazad u prozvodnju, tako da kompanija skoro pa da nema otpada (iskorišćenost materijala je oko 97%). Unutrašnja školjka je napravljena od američkog akrilita Lucite. Školjka je termo izolovana i očvrsnuta poliuretanskom penom. Zahvaljujući pažljivo selektiranim, materijalom vrhunskog kvaliteta i izuzetno stroge procedure testiranja, možemo da Vam garantujemo ekstremnu izdržljivost i dugovečnost svakog đakuzija.

Hidromasažne kade su opremljene cirkulacionom pumpom i grejačem Balboa.

Karakteristike djakuzija PPHC4:

Uz đakuzi dobijate i:

 

Prodaja hidromasažnih đakuzi kada

 

PLUG & PLAY đakuziji predstavljaju pravo rešenje ukoliko želite da imate đakuzi u Vašem domu. Sve što je potrebno jeste da ga priključite u struju i praktično odmah možete da ga koristite.

Đakuzi PLUG & PLAY je izrađen od visokokvalitetnog američkog akrilita Lucite. Školjka hidromasažne kade se sastoji od 3 osnovna sloja – akril, ABS i italijanski revolucionarni Green Shield. Svi slojevi su poptuno reciklirani i bezopasni za zdravlje (za razliku od laminiranih kada većina kompanija na tržištu).

Hidromasažna kada ima mesta za 5 odraslih osoba. Tokom proizvodnje, naglasak je stavljen na ergonomiju svih položaja i nudi izuzetan komfor. Ima 3 sedeća i 2 ležeća mesta. Đakuzi poseduje 31 mlaznicu, koje pružaju temeljnu masažu celog tela.

Karakteristike djakuzija PPHC3:

Uz đakuzi dobijate i:

 

 

Prodaja HansCraft hidromasažnih đakuzi kada

 

 

Više informacija o hidromasažnim bazenima i bazenskoj opremi možete saznati na sledećem mestima: