Automatski usisivači za bazene Dolphin

Četvrtak, 12. april  2018.

Dolphin roboti za čišćenje bazena, čiste bilo koju vrstu ili oblik bazena - efikasno i temeljno. Nijedan drugi automatski čistač za bazene nema takvu lakoću korišćenja, performansi i pouzdanosti robota kao Dolphin - smanjujući godišnje troškove održavanja bazena.

Dolphin roboti se mogu podeliti u tri klase:

 • za čišćenje stambenih bazena,
 • za čišćenje profesionalnih bazena
 • za čišćenje bio bazena


Svi robot čistači bazena, kompanije Maytronics baziraju se na istim naprednim tehnologijama i svi oni ostavljaju bazene kristalno čistim. Glavne razlike između klasa su da li roboti čiste zidove i vodenu površinu, njihove programske funkcije i snaga usisavanja.

 • Dolphin roboti za čišćenje stambenih bazena dizajnirani su za pristupačno, pouzdano i ekonomično čišćenje bazena. Sa istim naprednim tehnologijama kao što su skuplji modeli, ovi roboti odlično rade na čišćenju poda bazena.

Dolphin roboti nude najjednostavniju i najisplativiju metodu za postizanje kontinualno čistog bazena. Za razliku od čišćenja pod pritiskom i usisnim bazenima, koji zavise od spoljne pumpe i filtera, Dolphin roboti dobijaju snagu od standardne utičnice i imaju sopstveni sistem za filtriranje bazena. Slobodno se kreću po bazenu, uklanjaju ostatke i prašinu iz vode dok za čišćenje poda bazena, zidova i vodene površine koriste napredni sistem za četkanje bazena.

 • Dolphin roboti za čišćenje javnih bazena, osiguravaju da je voda kristalno čista - sa malo napora s vaše strane. Napredne tehnologije pružaju sveobuhvatno skeniranje čitavog bazena i veoma efikasno čišćenje i filtriranje baznih delova.
 • Sa potpuno automatizovanim radom, vaše osoblje može da se fokusira na druge zadatke, uz puno poverenje da će voda u bazenu ostati čista i higijenski ispravna nakon svakog ciklusa čišćenja.


Ovi roboti su izbor hiljada komercijalnih bazena u hotelima, klubovima, banjama, školama i javnim i privatnim centrima širom sveta.

Sa skoro 30 godina ekspertize u čišćenju bazena, ovi komercijalni roboti su izrađeni za čišćenje i dizajnirani da rade sa minimalnom intervencijom.

Dolphin roboti za čišćenje bio bazena

 • Mnogi vlasnici bazena žele više prirodnog i ekološki prihvatljivog iskustva u plivanju nego što dobijaju sa redovnim bazenima koji se oslanjaju na hemikalije za higijenu vode u bazenima. Sve više ljudi se okreće Bio bazenu i Prirodnim bazenima - koji pročišćavaju vodu koristeći prirodne procese bazirane na biljkama i mikroorganizmima.


Ove vrste bazena, takođe poznate kao Eko-bazeni i Organski bazeni, nude niz atraktivnih sadržaja i pogodnosti, uključujući:

 • Bez upotrebe hlora ili drugih hemijskih aditiva - Ekološki prihvatljiv i nežan za kožu, kosu i oči.
 • Čista, nisko-mineralna, voda je prirodno zdrava
 • Prirodna estetika - Bazeni smešteni u zelenoj urbanoj / prigradskoj okolini.
 • Prirodno zagrevanje vode, bez dodatnog zagrevanja - Biljke i prirodni građevinski materijali,
 • kao što su stene, apsorbuju sunčevu toplotu, podižući temperaturu vode.
 • Zaštita energije - Smanjena potreba za grejanjem.


Uživajte u čistom bio ili prirodnom bazenu - Dolphin Bio Suction.

Dolphin Bio Suction iz Maytronics-a, je prvo automatizovano rešenje za održavanje bioloških i prirodnih bazena. Kombinujući najbolju dokazanu tehnologiju i dizajn sa dodatnim karakteristikama koje poseduju bio i prirodni bazen.

Dolphin Bio Suction (patentirano) isporučuje vrhunske performanse čišćenja za bazene dužine do 60 metara. On dopunjuje postupak prečišćavanja efikasno uklanjanjem lišća i drugih ostataka korišćenjem unutrašnjeg filtriranja ili spoljnog usisavanja i čišćenja poda, zidova i vodotoka.

Opustite se i uživajte u svom bazenu, dok Dolphin Bio Suction radi za vas - bez intervencije i bez povrede flore i organizama koja žive u bazenu.